Τότεναμ: Παρελθόν ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο

Ραγδαίες εξελίξεις στην Τότεναμ, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τον όμιλο του Champions League. Η διοίκηση αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, εξαιτίας της κακής εικόνας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντανιέλ Λίβι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ποκετίνο: «Είμαστε […]

Ραγδαίες εξελίξεις στην Τότεναμ, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τον όμιλο του Champions League. Η διοίκηση αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, εξαιτίας της κακής εικόνας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντανιέλ Λίβι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ποκετίνο:

«Είμαστε στη, εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να κάνουμε αυτή την αλλαγή και δεν είναι μία απόφαση που το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε εύκολα ή χωρίς δισταγμούς. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα μας στην λήξη της προηγούμενης σεζόν και στην έναρξη της φετινής είναι πολύ απογοητευτικά. Επαφίεται στο ΔΣ να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις και αυτή είναι πολύ πιο δύσκολη από κάθε άλλη, εξαιτίας των αξιομνημόνευτων στιγμών που ζήσαμε με τον Μαουρίτσιο. Αλλά οφείλουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα του κλαμπ».

Περισσότερα σε λίγο…

 

© Πηγή: to10.gr