«Ψήνει» τον Χάλαντ ο Σόλσκιερ

Τον περασμένο Γενάρη η Σάλτσμπουργκ ανακοίνωνε την απόκτηση ενός Νορβηγού επιθετικού από τη Μόλντε, του 19χρονου Έρλινγκ Μπράουτ Χάλαντ. Μόλις 10 μήνες αργότερα οι μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη ερίζουν για την απόκτηση του 19χρονου Νορβηγού. Άλλωστε τα επιτεύγματά του μιλούν από μόνα τους. Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή, βρίσκεται πολύ κοντά στην […]

Τον περασμένο Γενάρη η Σάλτσμπουργκ ανακοίνωνε την απόκτηση ενός Νορβηγού επιθετικού από τη Μόλντε, του 19χρονου Έρλινγκ Μπράουτ Χάλαντ.

Μόλις 10 μήνες αργότερα οι μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη ερίζουν για την απόκτηση του 19χρονου Νορβηγού. Άλλωστε τα επιτεύγματά του μιλούν από μόνα τους.

Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάντζουκιτς από την Γιουβέντους, ωστόσο ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του Χάλαντ, έχοντας ως σύμμαχο της τον Όλε Γκουναρ Σόλσκιερ.

Όπως αναφέρεται στα βρετανικά ΜΜΕ ο Νορβηγός τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τον συμπατριώτη του, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

 

© Πηγή: to10.gr