Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμη να προσφέρει 400 εκατομμύρια για τον Εμπαπέ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τον ζητάει διακαώς. Θεωρεί πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και πως πρέπει να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι οπαδοί της ομάδας τον… ονειρεύονται ως τον άνθρωπο που θα έρθει και θα τους κάνει να ξεχάσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει μια πρόταση που δεν έχει ξανά υπάρξει στα χρονικά για ποδοσφαιριστή.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο διακαής πόθος όλης της Μαδρίτης και η Ρεάλ είναι έτοιμη να προσφέρει το… ασύλληπτο ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, η Le Parisien αναφέρει πως η Ρεάλ θα δαπανήσει το διπλάσιο ποσό απ’ αυτό που είχε δώσει η Παρί για να πάρει τον Νεϊμάρ, προκειμένου να δει τον Εμπαπέ στη Μαδρίτη.

Το τελευταίο διάστημα, άλλωστε, η Ρεάλ επικοινωνεί συνεχώς πως ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας, κάτι που έφερε αντίδραση από την Παρί Σεν Ζερμέν, που κατηγορεί τους Ισπανούς ότι θέλουν να… πάρουν το μυαλό του ποδοσφαιριστή τους.

Στη βασίλισσα εκτός από χρήματα είναι αποφασισμένοι να δώσουν και έμψυχα ανταλλάγματα, με τον Βινίσιους να είναι μέσα σε αυτά.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook