Ρότζερς: «Ήρθα εδώ για να αφήσω το στίγμα μου»

Η Λέστερ επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ, συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της στο πρωτάθλημα αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με την Τσέλσι (σ.σ. περιμένει το σημερινό ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι για να δει αν θα παραμείνει εκεί). Ωστόσο, ο Μπρένταν Ρότζερς προσπαθεί να κρατήσει «προσγειωμένους» τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. […]

Η Λέστερ επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ, συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της στο πρωτάθλημα αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με την Τσέλσι (σ.σ. περιμένει το σημερινό ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι για να δει αν θα παραμείνει εκεί).

Ωστόσο, ο Μπρένταν Ρότζερς προσπαθεί να κρατήσει «προσγειωμένους» τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Σκεφτόμαστε την εξέλιξη της ομάδας και πως να την κάνουμε καλύτερη. Αν μπορούμε να φέρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο κατά την εποχή μου, θα είναι υπέροχο. Έχουμε ρίξει μία… χειροβομβίδα στο κέντρο όλων αυτών. Δουλεύουμε πολύ, πολύ καλά.

Απλά θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο επίπεδο απόδοσης μας, μέχρι να απομένουν δέκα παιχνίδια και θα εκτιμήσουμε την κατάσταση. Ήρθα εδώ για να αφήσω το στίγμα μου και να δημιουργήσω κάτι που ελπίζω να διατηρηθεί με το πέρασμα των χρόνων»

© Πηγή: to10.gr