Τζάκα: «Η κριτική είναι θεμιτή αλλά αυτό που έγινε απέναντί μου ήταν αφύσικο και υπερβολικό»

Ο Γκρανίτ Τζάκα μίλησε σε ΜΜΕ της Ελβετίας και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο ξέσπασμα απέναντι στους οπαδούς της Άρσεναλ δηλώνοντας αφοσιωμένος στην ομάδα. Αναλυτικά: «Μου έστελναν κατάρες για καρκίνο στην κόρη μου. Είναι μόνο ένα παράδειγμα για το δηλητήριο που έριχναν πάνω σε μένα και την οικογένειά του. Ξέρω πως η θέση […]

Ο Γκρανίτ Τζάκα μίλησε σε ΜΜΕ της Ελβετίας και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο ξέσπασμα απέναντι στους οπαδούς της Άρσεναλ δηλώνοντας αφοσιωμένος στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Μου έστελναν κατάρες για καρκίνο στην κόρη μου. Είναι μόνο ένα παράδειγμα για το δηλητήριο που έριχναν πάνω σε μένα και την οικογένειά του. Ξέρω πως η θέση του αρχηγού σημαίνει πολλά για τον κόσμο στο Λονδίνο κι εγώ ήμουν πάντα σωστός απέναντι στην ομάδα από την στιγμή που ήρθα. Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι στην Άρσεναλ, αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο που ξεπεράσαμε κάποια όρια. Ανέκαθεν στην ζωή μου τηρούσα τις αξίες και το fair play. Αυτό που βίωσα δεν έχει καμία σχέση με τις αξίες αυτές. Η κριτική είναι θεμιτή, αλλά αυτό που έγινε απέναντί μου ήταν αφύσικο και υπερβολικό, δεν υπάρχει δικαιολογία. Ξεπέρασαν τα όρια» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο μέλλον.

«Τώρα νιώθω καλά και προπονούμαι κανονικά. Η οικογένειά μου κι εγώ νιώθουμε καλά στην Άρσεναλ και στο Λονδίνο. Τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας δεν το αλλάζουν αυτό. Να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσω να παλεύω για αυτή την ομάδα. Έχω αφήσει πίσω μου ό,τι συνέβη και είμαι έτοιμος. Δεν αλλάζει η αφοσίωσή μου στην Άρσεναλ».

© Πηγή: to10.gr