Κλοπ: «Καμία ομάδα δεν μπορεί να αγοράσει τον Μπαπέ»

Ο Κίλιαν Μπαπέ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην μεταγραφική αγορά, με τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να βρίσκονται συνεχώς σε αύξουσα ροή. Το όνομα του Γάλλου έχει συνδεθεί ανά καιρούς με πολλούς από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου και ιδίως με τους δυο «γίγατες» του ισπανικού πρωταθλήματος, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. […]

Ο Κίλιαν Μπαπέ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην μεταγραφική αγορά, με τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να βρίσκονται συνεχώς σε αύξουσα ροή.

Το όνομα του Γάλλου έχει συνδεθεί ανά καιρούς με πολλούς από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου και ιδίως με τους δυο «γίγατες» του ισπανικού πρωταθλήματος, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, δημοσιεύματα του ξένου τύπου έβαλαν στο κάδρο και τη Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας πως οι «κόκκινοι» είναι έτοιμοι να επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν το επόμενο καλοκαίρι τη μεταγραφή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρόλα αυτά ο Γιούγκεν Κλοπ θέλησε να βάλει άμεσα τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια, τονίζοντας πως κανένας σύλλογος (μεταξύ των οποίων και η Λίβερπουλ) δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να υπογράψει τον 20χρονο άσο.

«Το να αγοράσεις παίκτη αυτού του διαμετρήματος, είναι δύσκολο. Δεν βλέπω κάποιο κλαμπ αυτή τη στιγμή που μπορεί να αγοράσει τον Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι έχει η κατάσταση. Και εμείς είμαστε ανάμεσα στις ομάδες που δεν μπορούμε να τον πάρουμε. Είναι τόσο απλό…», τόνισε αρχικά ο κόουτς των κόκκινων.

«Προφανώς, από αθλητικής πλευράς, δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην θέλεις να τον υπογράψεις. Είναι τέτοιος παίκτης. Είναι όμως θέμα χρημάτων. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση» ήταν τα λόγια του Γερμανού.

© Πηγή: to10.gr