Οζίλ- Κολάσινατς: Σε 10 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκαν οι δράστες της επίθεσης

Ο δράστης της επίθεσης σε Οζίλ- Κολάσινατς, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια ποινή κάθειρξης από το δικαστήριο του Λονδίνου. Ο Άσλεϊ Σμιθ, ηλικίας 30 ετών παραδέχτηκε ότι προσπάθησαν να κλέψουν τα ρολόγια των δύο άσων της Άρσεναλ, Σεάντ Κολάσινατς και Μεσούτ Οζίλ, αξίας 200.000 λιρών. Ο Βόσνιος όμως, σε ένα βίντεο που έγινε viral, βγήκε από […]

Ο δράστης της επίθεσης σε Οζίλ- Κολάσινατς, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια ποινή κάθειρξης από το δικαστήριο του Λονδίνου. Ο Άσλεϊ Σμιθ, ηλικίας 30 ετών παραδέχτηκε ότι προσπάθησαν να κλέψουν τα ρολόγια των δύο άσων της Άρσεναλ, Σεάντ Κολάσινατς και Μεσούτ Οζίλ, αξίας 200.000 λιρών.

Ο Βόσνιος όμως, σε ένα βίντεο που έγινε viral, βγήκε από το πολυτελές τζιπ στο οποίο επέβαινε και κυνήγησε τους δύο οπλισμένους με μαχαίρι δράστες.

Ο 30χρονος Άσλεϊ Σμιθ, ο οποίος παραδέχθηκε την ενοχή του για την απόπειρα ληστείας και την οπλοκατοχή, βρισκόταν σε άδεια από την φυλακή, όπου εξέτιε ποινή 42 μηνών, με τις αρχές να τον χαρακτηρίζουν ως σεσημασμένο δράστη ανάλογων πράξεων.

Ο δεύτερος δράστης της επίθεσης, Τζόρνταν Νορθόβερ αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου, σε ημερομηνία που δεν έχει γίνει γνωστή.

© Πηγή: to10.gr