Οκτώ χρόνια από το…why always me (vid)

Για δεκαετίες η Μάντσεστερ Σίτι βρισκόταν στη «σκιά» της Γιουνάιτεντ, αλλά εκείνο το μεσημέρι στο «Ολντ Τράφορντ» άλλαξαν πολλά. Ήταν η μέρα που οι «πολίτες» θα δήλωναν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο παρόντες.

 

Το τελικό 1-6 και μάλιστα εναντίον των «κόκκινων διαβόλων» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θα έβαζε οριστικά την Σίτι στους «μεγάλους» του νησιού. Το αξέχαστο αυτό αποτέλεσμα, όμως, δεν θα ήταν τον ίδιο, αν δεν υπήρχε ο Μάριο Μπαλοτέλι και ο πανηγυρισμός του.

Το παρασκήνιο γνωστό. Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση των γειτόνων, ο «Super Mario» διασκέδαζε μαζί με μερικούς φίλους στο σπίτι του, πετώντας πυροτεχνήματα από το παράθυρο του μπάνιου του, αλλά κάποια στιγμή οι πετσέτες του μπάνιου τυλίχτηκαν στις φλόγες, με την εστία να εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλο το σπίτι.

Όπως μάλιστα ανέφεραν τα ρεπορτάζ των ημερών, ο Ιταλός διεθνής φορ δεν ήθελε να απομακρυνθεί από το σπίτι του (είχε φτάσει ήδη η αστυνομία μαζί με δύο πυροσβεστικά οχήματα), σε τέτοιο βαθμό ώστε να ξαναμπεί στο εσωτερικό του για να σώσει κάποια χρήματα και μία βαλίτσα.

Παρά τα ατοπήματα του ιδιόρρυθμου φορ, ο τότε προπονητής του στην Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, τον χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα του ντέρμπι, με τον Μπαλοτέλι να ανοίγει το χορό των γκολ. Έπειτα ακολούθησε το γνωστό: Why always me?

Δείτε το βίντεο:

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook