“Πάλεψε” αλλά… λύγισε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την σπουδαία Μπάγερν Μονάχου και μπορεί να λύγισε (2-3), αλλά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και απέδειξε ότι είναι μια σπουδαία ομάδα, που ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μία ακόμα σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά στο Καραϊσκάκη. Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση από την μεγάλη ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που κοίταξε στα μάτια την τεράστια Μπάγερν Μονάχου και παρά την ήττα (2-3), έκανε τους οπαδούς της περήφανους, αποδεικνύοντας περίτρανα για μία ακόμα φορά ότι ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στα αστέρια της γερμανικής ομάδας και παρά το γεγονός ότι στο τέλος του παιχνιδιού ο φωτεινός πίνακας του «Γ. Καραϊσκάκης» έγραφε 2-3, άπαντες έφυγαν από το φαληρικό γήπεδο «χορτασμένοι» από ωραίο ποδόσφαιρο και περήφανοι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτινς.

Οσοι βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη έζησαν μια ακόμα μαγική βραδιά. Μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις σαν και αυτές που έχει συνηθίσει να προσφέρει ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και απέδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν στα ίσια τεράστιες ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου.

Το τελικό 2-3 μάλιστα αφήνει πικρή γεύση, καθώς ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0, χάρη στο γκολ του Ελ Αραμπί, στην αρχή του δεύτερου μέρους είχε τις ευκαιρίες να κάνει το 2-1, ενώ στο τέλος ο Ποντένσε θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει σε 3-3. Παρόλα, αυτά η Μπάγερν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με την οποία έκανε το 3 στα 3 στη διοργάνωση.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έμεινε στον 1 βαθμό, μετά από τρεις στροφές. Συγκεκριμένα, στην κορυφή της βαθμολογίας είναι η Μπάγερν με 9, δεύτερη η Τότεναμ, που διέλυσε με 5-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο Λονδίνο, με 4, ακολουθεί η ομάδα του Βελιγραδίου με 3 και οι Πειραιώτες με 1. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Μόναχο (6/11).

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook