«Έπιασε» τον Καν ο Νόιερ! (pic)

Ο Μάνουελ Νόιερ ξεκίνησε φυσικά βασικός στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Γερμανό να πετυχαίνει έτσι μια πολύ σπουδαία επίδοση. Η σημερινή είναι 103η συμμετοχή του στο Champions League κάτι που σημαίνει ότι έφτασε τον Όλιβερ Καν ο οποίος ήταν ο Γερμανός τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πλέον και οι […]

Ο Μάνουελ Νόιερ ξεκίνησε φυσικά βασικός στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Γερμανό να πετυχαίνει έτσι μια πολύ σπουδαία επίδοση.

Η σημερινή είναι 103η συμμετοχή του στο Champions League κάτι που σημαίνει ότι έφτασε τον Όλιβερ Καν ο οποίος ήταν ο Γερμανός τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πλέον και οι δύο έχουν από 103 κάτι που σημαίνει ότι σε δύο εβδομάδες στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Μόναχο, ο Νόιερ θα γίνει ο ρέκορντμαν συμμετοχών. Όσον για τον θρύλο Όλιβερ Καν, αγωνίστηκε στην Μπάγερν για 14 χρόνια από το 1994 ως το 2008 κατακτώντας 8 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα κι ένα Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα των Βαυαρών.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook