La Liga: Στο Μαϊάμι το Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Σε ολοκληρωμένη συμφωνία φαίνεται να έχει έρθει η La Liga  σχετικά με την «μετακόμιση» του αγώνα της 16ης αγωνιστικής μεταξύ των Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Το «κίτρινο υποβρύχιο» και οι «ροχιμπλάνκος» θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, προκειμένου να παίξουν «Hard Rock Stadium», στις 8 Δεκεμβρίου 2019. Η «El […]

Σε ολοκληρωμένη συμφωνία φαίνεται να έχει έρθει η La Liga  σχετικά με την «μετακόμιση» του αγώνα της 16ης αγωνιστικής μεταξύ των Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» και οι «ροχιμπλάνκος» θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, προκειμένου να παίξουν «Hard Rock Stadium», στις 8 Δεκεμβρίου 2019.

Η «El Confidencial» έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα και η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος επιβεβαίωσε πως θα διεξαχθεί εκεί η αναμέτρηση.

Αυτή αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δύο συλλόγους να ανεβάσουν στα ύψη το brand name τους, κυρίως για την ομάδα του Σιμεόνε που έχει πολλούς φίλους στις ΗΠΑ. Αμφότερες Βιγιαρέαλ και Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησαν με την απόφαση.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook