Χωρίς Πογκμπά και Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών, αντιμετωπίζει την «απόλυτη» Λίβερπουλ (20/10, 18:30), η οποία θέλει να επεκτείνει το σερί της στις 9 συνεχόμενες νίκες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να έχουν δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αλλά και μία σημαντική επιστροφή. Συγκεκριμένα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών, αντιμετωπίζει την «απόλυτη» Λίβερπουλ (20/10, 18:30), η οποία θέλει να επεκτείνει το σερί της στις 9 συνεχόμενες νίκες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να έχουν δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αλλά και μία σημαντική επιστροφή. Συγκεκριμένα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τους Πολ Πογκμπά και Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Γάλλος μέσος έχει λέιψει από τα δύο τελευταία παχνίδια της ομάδας του, ενώ ο Ισπανός γκολκίπερ στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο ματς της εθνικής Ισπανίας με την Σουηδία.

Βέβαια, στο στρατόπεδο των «Κόκκινων Διαβόλων» υπάρχουν και θετικά, καθώς ο Αντονί Μαρσιάλ μετά από απουσία μεγάλου διαστήματος, επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, συγκεντρώνοντας και πιθανότητες ν’ αγωνιστεί στο ντέρμπι με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook