Διάστρεμμα ο Σούνιτς, δεν παίζει με την Ελλάδα

Μια σημαντική απουσία θα έχει η Βοσνία στο παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Ελλάδος καθώς θα παραταχθεί χωρίς τον Τόνι Σούνιτς. O 30χρονος αμυντικός της Ντιναμό Μόσχας υπέστη διάστρεμμα και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτό το κομβκό για εκείνη ματς. Εκτός από αυτή τη δεδομένη απουσία όμως ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι αγωνιά για […]

Μια σημαντική απουσία θα έχει η Βοσνία στο παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Ελλάδος καθώς θα παραταχθεί χωρίς τον Τόνι Σούνιτς. O 30χρονος αμυντικός της Ντιναμό Μόσχας υπέστη διάστρεμμα και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτό το κομβκό για εκείνη ματς.

Εκτός από αυτή τη δεδομένη απουσία όμως ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι αγωνιά για δύο ακόμη ποδοσφιαριστές του τους οποίους είναι αναγκασμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο λόγος για τους Έντιν Βίστσα και Ζόραν Κρβζιτς που έχουν ενοχλήσεις και «παίζεται» αν θα προλάβουν να αγωνιστούν στο ματς από το οποίο θυμίζουμε πως είναι εκτός και οΈντιν Τζέκο που έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά. Ουκ ολίγοι οι «πονοκέφαλοι» για τον Προσινέτσκι λοιπόν.

© Πηγή: to10.gr