Ένα γεμάτο Σάββατο!

Δεν υπάρχει Σάββατο σε φουλ σεζόν, που να μην είναι γεμάτο από καλές επιλογές. Βέβαια το πόσο καλές ή όχι κρίνεται πάντα στο τέλος όμως η σωστή στοιχηματική ανάλυση πάντα βοηθάει ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Το σημερινό κουπόνι προσφέρει λοιπόν πατήματα σε όλα τα πρωταθλήματα. Η τελική επιλογή είναι δική σας όμως μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει στο Αγρίνιο η ΑΕΚ, η οποία με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Ο Παναιτωλικός μόνο εύκολη έδρα δεν είναι ενώ το κακό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα, κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ

Στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Νόριτς εκτός έδρας. Περιθώρια δεν υπάρχουν για τους πρωταθλητές Αγγλίας όμως η Γουότφορντ δείχνει ανανεωμένη ψυχολογικά μετά τον ερχομό του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες στην τεχνική ηγεσία.

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα

Εκτός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την Μπαρτσελόνα, η οποία προέρχεται από το ξέσπασμα κατά της Βαλένθια στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα πάντως δεν ικανοποίησε στην ισοπαλία με την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Γρανάδα με την άγνοια κινδύνου που την διακατέχει από την αρχή της σεζόν, δεν αποκλείεται να δυσκολέψει το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μίλαν -Ίντερ

Το ντέρμπι που ξεχωρίζει στην ημέρα. Η αναμέτρηση στο Μιλάνο κλέβει την παράσταση, με τις δύο αιώνιες αντιπάλους να συγκρούονται πολύ νωρίς στη σεζόν. Η Μίλαν δεν είναι στα καλύτερά της, την ώρα που η Ιντερ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μετρώντας τρεις νίκες στις πρώτες ισάριθμες αναμετρήσεις της Serie A. Αυτές όμως είναι μόλις λίγες από τις πολλές αναμετρήσεις που διεξάγονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη σήμερα. Όλα τα τελευταία αγωνιστικά νέα βρίσκονται στην οθόνη σας, στατιστικά για κάθε αναμέτρηση και ομάδα καθώς και προγνωστικά που ξεχώρισαν οι συντάκτες του youbet. Τώρα, αναλαμβάνετε δράση εσείς.

See ya dudes…

Πηγή: youbet.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook