Γιουρόπα Λιγκ με ΑΠΟΕΛ και ντέρμπι

Η 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο. Μπορεί το πρώτο μενού να ήταν άνοστο όμως η δεύτερη βραδιά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να περιμένουμε.

Η σκυτάλη περνάει στο Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο κάνει και αυτό πρεμιέρα στη φάση των ομίλων. Στοιχηματική ανάλυση και προγνωστικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά από τη βραδιά της Πέμπτης. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα παιχνίδια ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Ντουντελάνζ.

Αϊντραχτ-Αρσεναλ

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι αυτό στην Φρανκφούρτη ανάμεσα στην Αϊντραχτ και την Άρσεναλ. Οι Γερμανοί πέρυσι έφτασαν στα ημιτελικά και αποκλείστηκαν από την ομάδα που μετέπειτα επικράτησε της Άρσεναλ στον τελικό του Αζερμπαϊτζάν. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μια ακόμη αποτυχία ίσως βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα.

ΑΠΟΕΛ – Ντουντελάνζ

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να πετύχει το θαύμα απέναντι στον Άγιαξ ωστόσο εξασφάλισε την ευρωπαϊκή παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκρότημα του Ντολ ξεκινά απέναντι στην Ντουντελάνζ, την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και η νίκη φαντάζει μονόδρομος αν θέλουν οι πρωταθλητές Κύπρου να βρουν μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα νοκ-άουτ.

Βασιλεία – Κράσνονταρ

Ακόμη δύο ομάδες, οι οποίες πάλεψαν το καλοκαίρι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Βασιλεία έπεσε θύμα έκπληξης από την Λίντσερ ενώ η Κράσνονταρ ενώ απέκλεισε την Πόρτο με μεγαλειώδη τρόπο, τα βρήκε σκούρα από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε με δύο ήττες. Τώρα, είναι τα δύο φαβορί για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κλουζ – Λάτσιο

Οι Ρουμάνοι πάλεψαν για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τελικά περιορίστηκαν με συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η Λάτσιο από την πλευρά της μάλλον πρέπει να λέει και ευχαριστώ που βρέθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα, μετά την περσινή τραγική σεζόν που πραγματοποίησε εντός συνόρων. Μια καλή πορεία στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση πάντως, ίσως περάσει σε δεύτερη μοίρα στην προσπάθεια των λατσιάλι για επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω του πρωταθλήματος.

Αυτές είναι απλά ορισμένες από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ. Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα στο youbet.gr και δείτε τα προγνωστικά που θα αποτελέσουν τον οδηγό προς την επιτυχία.

See ya dudes…

Πηγή:youbet.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook