Τσέλσι και Άρσεναλ είναι φαβορί

Για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ,

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Τσέλσι και Άρσεναλ είναι φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, σε πιθανό δεύτερο αγγλικό «εμφύλιο» μετά από αυτόν του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λίβερπουλ και Τότεναμ πήραν το εισιτήριο για τον τελικό στην πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, δεν αποκλείεται όμως και η δεύτερη να αποτελέσει καθαρά αγγλική υπόθεση και συγκεκριμένα Λονδρέζικη.

Στις 22.00 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην ημιτελική ρεβάνς του 1-1 στην Γερμανία, σκορ που δίνει στους Λονδρέζους προβάδισμα πρόκρισης.

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν άγχος πλέον στο πρωτάθλημα μετά την εξασφάλιση εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ και μπορούν να επικεντρωθούν στην προσπάθεια για να φτάσουν στον τελικό του Μπακού. Οι Γερμανοί θέλουν να αποκλείσουν για πρώτη φορά αγγλική ομάδα και να φτάσουν σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 39 χρόνια.

Ισχυρότερο προβάδισμα έχει η Άρσεναλ, η οποία ταξίδεψε στη Βαλένθια για να αντιμετωπίσει (22:00) την τοπική ομάδα, στην ρεβάνς του υπέρ της 3-1 από το Εmirates.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι στην βασική ενδεκάδα των «κανονιέρηδων» και θέλει να βάλει υποψηφιότητα για να γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής με Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook