Ξεράθηκαν οι “πολίτες” – Καθάρισε η “αγία τριάδα” για την Λίβερπουλ!

Ιστορική πρόκριση για την Τότεναμ η οποία παρότι έχασε με 4-3 κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. Εύκολα η Λίβερπουλ ζευγάρωσε τις νίκες κόντρα στην Πόρτο.

Σε ένα… τρελό εντεκάλεπτο που είδαμε τέσσερα γκολ από τις δύο ομάδες! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Στέρλινγκ στο 4ο λεπτό για να έρθει ο Σον στο 7′ να φέρει στα ίσα το ματς.

Η Τότεναμ έκανε την ολική ανατροπή στο 10ο λεπτό και πάλι με τον Σον για να έρθει ένα λεπτό μετά ο Μπερνάρντο Σίλβα και να κάνει το 2-2. Με την φόρα που είχε η Σίτυ κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο με τον Στέρλινγκ να κάνει το 3-2.

Όλη η δράση της Superleague παίζει στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Στο δεύτερο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πίεσε για το τέταρτο γκολ και το πέτυχε στο 59′ με τον Αγκουέρο να κάνει το 4-2 και να δίνει σκορ πρόκρισης στην ομάδα του. Η χαρά δεν κράτησε πολύ, αφού ο Γιορέντε έκανε το 4-3 στέλνοντας την Τότεναμ στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Λίβερπουλ πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Πόρτο κερδίζοντας με 1-4 χάρις τα γκολ των Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνιο και Βαν Ντάικ. Για την Πόρτο είχε σκοράρει ο Μιλιτάο που είχε μειώσει σε 1-2. Έτσι με δύο νίκες κατάφερε να περάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα
Άγιαξ – Τότεναμ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook