“Κανονιά” πρόκρισης για Άρσεναλ – Προβάδισμα για Τσέλσι, Βαλένθια, Μπενφίκα!

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στην Αγγλιά με την Άρσεναλ να κερδίζει εύκολα την Νάπολι 2-0 και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελική της διοργάνωσης.

Τα γκολ των “κανονιέρηδων” πέτυχε ο Ράμσει και ο Κουλιμπαλί που άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σουτ του Τορέιρα.

Στον Ισπανικό “εμφύλιο” η Βαλένθια πήρε σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης κερδίζοντας την Βιγιαρεάλ 3-1, χάρις τα τέρματα των Γκέδες, και Βαζ με τον πρώτο να σκοράρει 2 φορές. Για την Βιγιαρεάλ είχε ισοφαρίσει ο Καθόρλα με εκτέλεση πέναλτι.

Η Τσέλσι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Σλάβιας Πράγας κερδίζοντας με 1-0 χάρις το γκολ του Αλόνσο στο 86ο λεπτό.

Τέλος στο πιο παραγογικό παιχνίδι της βραδιάς η Μπενφίκα κέρδισε 4-2 την Άιντραχτ χάρις το χατ – τρικ του 20χρονου Ζοάο Φέλιξ και του Ντίαζ, ενώ για τους Γερμανούς σκόραραν οι Γιόβιτς (που είχε ισοφαρίσει προσωρινά) και ο Πασιένσια που έκανε το 4-2 και έδωσε ελπίδες για τον επαναληπτικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook