Δύο ακόμα ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Πόρτο την Ρόμα.

Παρί Σεν Ζερμέν -ν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δύσκολο θα είναι το έργο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε (22:00, COSMOTE Sport2) κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς έχει να ανατρέψει το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι και να διαχειριστεί τις σημαντικές της απουσίες ώστε να περάσει στην επόμενη φάση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τον Πολ Πογκμπά λόγω αποβολής στην πρώτη αναμέτρηση, τους Λίνγκαρντ, Ερέρα, Μάτα, Βαλένσια και Μάτις οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Τζόουνς, Σάντσεζ και Μαρσιάλ.

Οι Παριζιάνοι που στον πρώτο αγώνα ήταν αρκετά καλοί έδειξαν στον ποδοσφαιρικό πλανήτη πως μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς τους αστέρες της. Έδειξαν χαρακτήρα, δεν φοβήθηκαν την αγγλική ομάδα και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Η ομάδα του Τούχελ δεν θα έχει στη διάθεση της τον Νειμάρ ενώ υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί ο Έντισον Καβάνι που έλειψε από το πρώτο ματς.

Πιθανές συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Σο, Νταλότ, ΜακΤόμινεϊ, Περέιρα, Φρεντ, Λουκάκου, Ράσφορντ

Παρί Σεν Ζερμέν: Μπουφόν, Κέρερ, Κιμπεπέ, Σίλβα, Μπερνάτ, Άλβες, Ντι Μαρία, Μαρκίνιος, Βεράτι, Ντράξλερ, Μπαπέ

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα

 

Πόρτο – Ρόμα

Ύστερα από τη κακή εμφάνιση με τη Μπενφίκα, η Πόρτο θα κοιτάξει να αρπάξει το εισιτήριο από τα χέρια της Ρόμα, η οποία έρχεται και αυτή από βαριά ήττα με 3-0 από τη Λάτσιο στο ‘Ολίμπικο’.

Η Πόρτο βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα με 57 βαθμούς και 2 πόντους μακριά από τη πρωτοπόρο Μπενφίκα, ενώ στη Σερίε Α, η Ρόμα βρίσκεται στη 5η θέση με 44 βαθμούς και κυνηγάει τετράδα Τσάμπιονς Λίγκ.

Είναι σίγουρο ότι και οι δύο ομάδες «καίγονται» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και απόψε (22:00, COSMOTE Sport 1) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για να το πετύχουν.

Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) γέρνει προς τη Ρόμα. Ο Νίκολο Ζανιόλο πέτυχε και τα δύο τέρματα για τους Ρωμαίους, ωστόσο η Πορτογαλική ομάδα δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα απόψε. Το δίδυμο Κασίγιας – Πέπε έχει την εμπειρία σε αυτές τις προκλήσεις και μπορεί να αλλάξει τα σχέδια των Ιταλών.

O Σέρζιο Κονσεϊσάο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον επιθετικό Βίνσεντ Αμπουμπακάρ, ο οποίος αντιμετωπίζει μακροχρόνιο τραυματισμό στο γόνατο, ενώ από τη Ρόμα θα λείπει ο Τσενγκίζ Ουντέρ λόγω τραυματισμού στο μηρό και ο Χάβιερ Παστόρε που μένει εκτός αποστολής. Καλά νέα για Μανωλά και Ζανιόλο οι οποίοι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Πιθανές συνθέσεις:

Πόρτο (4-4-2):Κασίγιας, Περέιρα, Φελίπε, Πέπε, Τέλες, Ερέρα, Ντανίλο, Αντριάν, Μπραχίμι, Φερνάντο, Σοάρες.

Ρόμα (4-3-3):Μιράντε, Φλορέντσι, Μαρκάνο, Μανωλάς, Κολάροφ, Κριστάντε, Ντε Ρόσι, Πελεγκρίνι, Ελ Σαραουί, Ζανιόλο, Τζέκο.

Διαιτητής: Σουνεΐτ Τσακίρ(Τουρκία).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook