Στηρίζει Μπάγιεβιτς η διοίκηση

Η διοίκηση της Ομόνοιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως αποφάσισε να στηρίξει απόλυτα τον προπονητή, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

“Η εποικοδομητική κριτική και ο προβληματισμός είναι εργαλεία για την βελτίωση της κατάστασης. Όμως τα κλειδιά της ανάκαμψης, δεν είναι άλλα από την σύμπνοια, την συσπείρωση γύρω από την ομάδα και η προστασία αυτής”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Ομόνοια έμεινε οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ανόρθωση

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση, αναφερόταν:”To Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην τακτική του συνεδρία, ασχολήθηκε εκτεταμένα με την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας, τα επεισόδια στον αγώνα με την Ανόρθωση και τα συμβάντα στη προπόνηση της περασμένης Πέμπτης.

 Απόφαση της Διοίκησης είναι όπως στηριχτούν απόλυτα οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η ομάδα. Έχουν γίνει και βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη σειρά ενεργειών προς αυτή τη κατεύθυνση.

Η εποικοδομητική κριτική και ο προβληματισμός είναι εργαλεία για την βελτίωση της κατάστασης. Όμως τα κλειδιά της ανάκαμψης, δεν είναι άλλα από την σύμπνοια, την συσπείρωση γύρω από την ομάδα και η προστασία αυτής.

Για τα όσα συνέβησαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχουμε ήδη τοποθετηθεί σε χθεσινή μας ανακοίνωση. Σε ότι αφορά τα συμβάντα της Πέμπτης και τις φυσιολογικά αρνητικές παρενέργειες τους, θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι καταστροφικές. Πλήττουν ανεπανόρθωτα το σωματείο και την ομάδα μας. Ιδιαίτερα όταν είναι πλέον πασιφανές  ότι μερίδα ατόμων καλλιεργεί τη δημιουργία εντάσεων και επεισοδίων.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει εκλεγμένη Διοίκηση, η οποία στα χρόνια της παρουσίας της, έχει αποδείξει , ότι κύριο μέλημα της είναι να προασπίζει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της Σωματείου και να πράττει ότι είναι δυνατό για τη πρόοδο και ισχυροποίηση του «τριφυλλιού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα σταθεί αποφασιστικά στο πλευρό της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών. Είναι έτοιμο να προασπίσει την ιδέα, την ιστορία αλλά και την προοπτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για τον σκοπό αυτό επεξεργάζεται μια σειρά μέτρων έτσι ώστε η προστασία του Σωματείου, να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπεράνω προσωπικών συμφερόντων ή  αντιλήψεων. Η διαφωνία και η αντίθετη άποψη είναι σεβαστή, εφόσον εκφράζεται με πολιτισμένο τρόπο. Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά, προσβάλλει τη φιλοσοφία του σωματείου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διέρχεται το 63ο έτος της λαμπρής της ιστορίας και έχει περάσει μέσα από πάρα πολλές δυσκολίες. Πολύ μεγαλύτερες από τις σημερινές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεπέρασε τα πάντα και μεγαλούργησε διότι βασίστηκε στην έννοια της λέξεως του ονόματος της, μέσα από την αγάπη και την αφοσίωση του λαού της.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας, οργανωμένους και μη,να σκεφτούν και να αναλύσουν τα δεδομένα. Είμαστε βέβαιοι ότι το συμπέρασμα ενός ορθόδοξου προβληματισμού θα είναι κοινό και ίσως τελικά αυτονόητο: ΟΜΟΝΟΙΑ!!!”.