Έτοιμος για την ευρωπαϊκή υπέρβαση

Ετοιμος είναι ο Αρης για τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο Μιχάλης Σηφάκης ο οποίος δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει το ματς. Οι 20 εκλεκτοί είναι οι εξής: Πρίττας, Κόκε, Σηφάκης, Σακάτα, Μπομπαντίγια, Γκιάρο, Νέτο, Φατί, Λαζαρίδης, Τσεσνάουσκις, Μενδρινός, Οριόλ, Τσέζαρεκ, Χουάνμα, Καζναφέρης, Βαγγέλι, Μίσελ, Τόχα, Καστίγιο, Βελλίδης. Εκτός έμεινε ο Ευθύμης Κουλουχέρης που αν και είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα δεν υπολογίζεται από τον Μιχαλήτσο και ο Κρίστιαν Πορτίγια ο οποίος δεν ήταν στους 21 που στάλθηκαν στην ΟΥΕΦΑ. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα ο Σηφάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, Γκιάρο και Λαζαρίδης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα θα βρεθούν οι Βαγγέλι (δεξιά), Μίσελ (αριστερά). Φατί και Πρίττας θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας στα δεξιά τον Νέτο, στα αριστερά έναν εκ των Τόχα ή Μενδρινό, ενώ ο Κόκε θα παίξει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπομπαντίγια. Ο τεχνικός του Αρη είχε τετ-α-τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας και διάθεσής τους, πριν τη μεγάλη μάχη με τη φημισμένη αγγλική ομάδα.

Ανακοίνωση οδηγία Ανακοίνωση για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης η οποία έχει ως εξής: «Με βάση τους κανονισμούς της UEFA απαγορεύεται ρητά η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων, βουβουζέλων κατά τη διάρκεια των αγώνων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ες εκ τούτου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της, προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ότι σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της UEFA πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά τη διάρκειά του πρέπει να παραμένουν κενά τα διαζώματα σε όλους τους διαδρόμους, όλων των θυρών. Σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία από τις πειθαρχικές επιτροπές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμη φορά θα διδάξει οπαδική συμπεριφορά και θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας, απέναντι στους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας. Επιπρόσθετα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να τονίσει ότι θα πραγματοποιείται εκτός τους σταδίου προέλεγχος των εισιτηρίων, επομένως θα ήταν καλό να μην πλησιάζει κανείς χωρίς εισιτήριο ή διαπίστευση και παράλληλα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος των παιδιών κάθε ηλικίας χωρίς εισιτήριο για λόγους ασφαλείας με δεδομένο το SOLD OUT  και την πληρότητα στις θέσεις των κερκίδων».