Γη και ύδωρ σε Γκουαρντιόλα

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Κατάρ, είναι έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο με αποδοχές 20.000.000 ευρώ το χρόνο στον Πεπ Γουαρδιόλα!

Από την Πέμπτη (3/2), ο Μπρούνο Μέτσου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας του Κατάρ, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα προσδώσει αίγλη στην ομάδα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο σεΐχης, Χαμπάντ Μπιν Καλιφά Αχμάντ Αλ Τάνι, έχει ζηλέψει τη δουλειά που κάνει ο Γουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα και φαίνεται να είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον πείσει να αναλάβει το Κατάρ.

Οι ελπίδες των ανθρώπων του Κατάρ στηρίζονται στο ότι ο Γουαρδιόλα αγωνιζόταν την περίοδο 2003-05 στην Αλ-Αχλί και στο ότι συνεχίζει να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τα… μεγάλα κεφάλια του ποδοσφαίρου του Κατάρ.

Εξάλλου ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ήταν και ο άνθρωπος που βοήθησε να προωθηθεί και τελικά να κερδηθεί η μάχη για την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Κατάρ.

Η πρόταση που πρόκειται να γίνει στον Γουαρδιόλα φημολογείται ότι θα αγγίζει τα 20.000.000 τον χρόνο! Πάρτε κομπιουτεράκι και υπολογίστε πόσα θα… τσεπώσει ο προπονητής της “Μπάρτσα” : 2011 που έχουμε μέχρι το 2022 μάς κάνει 11, άρα 11 Χ 20.000.000 = 220.000.000 ευρώ! Δεν λες “όχι” και τόσο εύκολα σε μια τόσο… προκλητική, για τις μέρες μας, πρόταση. Έτσι Πεπ;