Τσέφεριν: «Να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διοργανώσεις ως τις 3 Αυγούστου»

04/04/2020 22:42

Την πρόθεση της UEFA, σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις και τις λίγκες, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Ευρώπη ως τις 3 Αυγούστου, αποκάλυψε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Η «αστρονομική» ρήτρα του τηλεοπτικού συμβολαίου, αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν στην Αγγλία

04/04/2020 22:27

Ενδεχόμενη οριστική διακοπή της Premier League, θα κόστιζε 762 εκατ. λίρες (περίπου 865. εκατ. ευρώ), μόνο από τη ρήτρα του τηλεοπτικού συμβολαίου! Αυτό τονίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος, κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των ενώσεων παικτών και προπονητών, βασικός σκοπός της οποίας ήταν να συζητηθεί η πρόταση των συλλόγων για περικοπές […]

Ολλανδία: Αναποφάσιστοι για τη συνέχιση της σεζόν

04/04/2020 19:45

Επισήμως, η ομοσπονδία και η λίγκα της χώρας τηρούν στάση αναμονής, ευθυγραμμιζόμενες με τις θέσεις της UEFA, όμως η απόφαση του γειτονικού Βελγίου να κηρύξει πρόωρο τέλος στη σεζόν έχει ανοίξει για τα καλά τη συζήτηση και στην Ολλανδία.

Η αντίδραση της UEFA έφερε… αναδίπλωση στο Βέλγιο

04/04/2020 19:17

Την έντονη αντίδραση της UEFA προκάλεσε η απόφαση των Βέλγων να διακόψουν το πρωτάθλημα, με τους παράγοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να τονίζουν ότι όσες λίγκες διακόπτουν τις διοργανώσεις τους είναι πιθανό να μην έχουν εκπροσώπους στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

«Στις 20 Μαΐου η επανέναρξη – Στις 2 Ιουλίου φινάλε της σεζόν»

04/04/2020 18:06

Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει πληγεί όσο καμία άλλη στην Ευρώπη από την πανδημία καθώς μετράει εκατοντάδες νεκρούς καθημερινά. Ωστόσο οι ποδοσφαιρικές αρχές πιστεύουν πως μπορεί να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν κι έχουν καταλήξει μάλιστα σε ένα πλάνο.

Σε υποχρεωτική άδεια μέρος του προσωπικού της Λίβερπουλ

04/04/2020 18:05

Οι εργαζόμενοι αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν το 80% του μισθού τους από το κράτος, όπως προβλέπει το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης θα καλύψουν το υπόλοιπο των αποδοχών τους.