Απαντά ο Ρεχάγκελ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να απαντήσει ο Όττο Ρεχάγκελ στην πρόταση που του έχει γίνει από την ΕΠΟ.

Επισπεύδει, έπειτα από δική του πρωτοβουλία, την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος αναμένεται πολύ σύντομα να δώσει (επιτέλους) την απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου έως το 2010, που του έχει κάνει ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Αρχικά ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός αναμενόταν στην Αθήνα αμέσως μετά το ματς με την Πορτογαλία στο Ντίσελντορφ (26 Μαρτίου), για να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση χορηγού και εν συνεχεία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ο «Χερ Ότο», όμως, αποφάσισε να έρθει τις επόμενες ημέρες και το Σάββατο θα είναι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το ματς Παναθηναϊκός – Ηρακλής. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα επιδιωχθεί να γίνει συνάντηση Γκαγκάτση-Ρεχάγκελ πριν από το προσεχές φιλικό της Εθνικής, ωστόσο όλα συνηγορούν πως απομένουν τα τυπικά για τη συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης, με δηλώσεις του στο περιθώριο εκδήλωσης του συνδέσμου προπονητών Ελλάδας, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το αίσιο τέλος στο σίριαλ της παραμονής του Ότο Ρεχάγκελ. «Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας έως το 2010 για το Μουντιάλ. Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ με τον Ρεχάγκελ στον πάγκο μας», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.