Άοσμη και άχρωμη η Εθνική ομάδα, έμεινε στο 0-0 με την Σλοβενία

Δίχως να απειλήσει ιδιαίτερα εκτός από μια ανούσια κατοχή της μπάλας η Εθνική Ομάδα δεν γοήτευσε μένοντας στο 0-0 με την Σλοβενία.

Ο Ολλανδός τεχνικός παρέταξε την ομάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Μπάρκας, στην άμυνα από αριστερά προς τα αριστερά έχουν πάρει θέση οι Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας και Μπακάκης, ενώ στα χαφ είναι οι Ζέκα και Κουρμπέλης.

Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Παυλίδης, ενώ πίσω του παίζει ο Μπακασέτας σε ρόλο «δεκαριού», με τους Λημνιό και Μάνταλο να βρίσκονται στα δύο άκρα.

Eκτός αποστολής έμεινε ο Τσιμίκας, καθώς ανέβασε δέκατα και έμεινε προληπτικά στο ξενοδοχείο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Λαμπρόπουλος, που έχει φαρυγγίτιδα.

Στο πρώτο 45λεπτο η Εθνική δεν απείλησε καθόλου και όλοι απλά είχαν να λένε για μια εντυπωσιακή ντρίμπλα του Λημνιού και τίποτα παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο οι διεθνείς πίεσαν την Σλοβενία που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο δίχως ωστόσο να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο 0-0 ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με το Κόσοβο στην Πριστίνα.

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Μπάλκοβετς, Μεβλία, Μπλάζιτς, Στογιάνοβιτς, Μπόχαρ, Βέτριχ, Μπίγιολ (78′ Κόουτερ), Ρεπ (52′ Μαρτίνες), Βούκσιτς (61′ Ζάιτς), Σποράρ.

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης (76′ Φούντας)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook