Το Παγκρήτιο υποψήφια έδρα της Εθνικής για το UEFA Nations League

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στο UEFA Nations League μπορεί να αργούν ακόμα, όμως βάσει των κανονισμών, η ομοσπονδία δήλωσε τις πιθανές έδρες της «γαλανόλευκης».

Τη λίστα με την προεπιλογή γηπέδων, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έδρα της Εθνικής ομάδας στο UEFA Nations League έστειλε η ΕΠΟ στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Είναι μια διαδικασία που τηρείται 4-5 μήνες πριν από την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων και μπορεί η κάθε ομοσπονδία να δηλώσει όσα γήπεδα επιθυμεί, καθώς δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός. Βεβαίως, όσο πλησιάζει η πρεμιέρα, η ΕΠΟ θα πρέπει να δηλώσει δύο γήπεδα για έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Όσον αφορά την πρώτη φάση, τα γήπεδα που δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η Ριζούπολη από την Αθήνα, το «Κλεάνθης Βικελίδης» από τη Θεσσαλονίκη και το Παγκρήτιο.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και για την τελική επιλογή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, εάν τα παιχνίδια του ομίλου με Σλοβενία, Μολδαβία και Κόσοβο θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού.