Εθνική Ελλάδας: Φινάλε με νίκη και καλή εμφάνιση

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε (18/11, 21:45) την Φινλανδία στο τελευταίο ματς του ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2020.

 

Η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σιπ θέλει να δώσει ένα μεγαλοπρεπές φινάλε κόντρα στους Σκανδιναβούς που είναι αδιάφοροι (έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην τελική φάση) και κυρίως θέλει τη νίκη και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών.

Ο Ολλανδός προπονητής έχει ως στόχο μόνο τη νίκη και για αυτό τον λόγο θα διατηρήσει την ενδεκάδα του αγώνα με την Αρμενία και τον σχηματισμό 4-2-3-1.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, δεξιά ο Μιχάλης Μπακάκης, αριστερά ο Δημήτρης Γιαννούλης και στόπερ οι Παντελής Χατζηδιάκος και Κώστας Σταφυλίδης. Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και ο νεοκληθείς Σεμπάστιαν Βασιλειάδης.

Από εκεί και πέρα στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, ενώ η τριάδα πίσω του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Λημνιός και Πέτρος Μάνταλος, με τον Μπακασέτα να αναπτύσσεται από τα δεξιά και τον Λημνιό από τα αριστερά.

Όσον αφορά τους Φινλανδούς θα κατέβουν χωρίς απουσίες και θέλουν κι αυτοί τη νίκη, διότι είναι σημαντική για το ranking των δυο ομάδων που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις κληρώσεις τους στο μέλλον.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook