Ούτε τώρα…

Σε ένα παιχνίδι με χαμηλό βαθμό δυσκολίας, η Εθνική δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, με το Λιχτενστάιν να αποσπά ισοπαλία (1-1) στο ΟΑΚΑ και να βυθίζει την Γαλανόλευκη ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια και τα «γιατί».

Σε ένα παιχνίδι με μέτριο έως κάκιστο θέαμα, στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ, οι διεθνείς στάθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και αποχαιρετούν το όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020.  Τι κι αν (με σύμμαχο την τύχη) η Ελλάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δράστη τον Μασούρα, οι φιλοξενούμενοι την σόκαραν στο 85ο λεπτό πανηγύρισαν το πρώτο γκολ τους στο τουρνουά, που σήμανε και τον πρώτο τους βαθμό.

Όσο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα; Μετράει ντροπιαστικά αποτελέσματα. Ήττα από τα Νησιά Φερόε, από Λουξεμβούργο, από Λευκορωσία, από Σαουδική Αραβία, από Εσθονία, από Αρμενία και το βράδυ της Κυριακής (08/09) πρόσθεσε ένα ακόμα.

Μια κατά κύριο λόγο ανούσια κατοχή της μπάλας και δύο δοκάρια (Κουλούρη – Μανωλά) αυτά είναι που κρατά από το παιχνίδι η ομάδα μας. Αν αξίζει πλέον, να κρατήσει κάτι. Όσο για την πρόκριση; Δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook