Μπάχαλο η Εθνική!

Μια Εθνική που θυμίζει καζάνι έτοιμο να σκάσει, με τις «βολές» να εκτοξεύονται εκατέρωθεν λίγα λεπτά μετά τη λήξη και την ήττα από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, δείγμα ότι τα προβλήματά της εντός των τειχών κρύβονται κάτω από το χαλάκι και τώρα ήρθε το ξέσπασμα.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Πρωταγωνιστές της… κόντρας που είναι εμφανές ότι έχει ξεσπάσει είναι ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης και ο αρχηγός -ελλείψει Βασίλη Τοροσίδη- αλλά και μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες εντός των αποδυτηρίων, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που δείχνει να έχει φτάσει στα όριά του, έπειτα από μία διαφαινόμενη αποτυχία της Ελλάδας σε προκριματική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ σε δηλώσεις που πραγματοποίησε τόσο στην Cosmote Tv όσο και στο “Open” έκανε λόγο για εξελίξεις που πρέπει να υπάρξουν, φωτογραφίζοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις. Αν θέλουμε ο κόσμος να γυρίσει στο γήπεδο, θα πρέπει να υπάρχουν εξελίξεις. Δεν είναι εικόνα αυτή που έχουμε Αν ο Παπασταθόπουλος είναι το πρόβλημα, ας μείνει εκτός Εθνικής.

Για ό,τι θέλετε αναλαμβάνω την ευθύνη, πιστεύω ότι θα υπάρξουν και πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις, δε γνωρίζω πράγματα αλλά για τα ποδοσφαιρικά θέματα ο πρόεδρος είναι υπεύθυνος», είπε ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι και ο Κώστας Μανωλάς, ενώ αμφότεροι εκπροσωπούν ένα μεγάλο γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές, φέρονται να έχουν μιλήσει ήδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και να του έχουν τονίσει ότι θα αποχωρήσουν αν δεν γίνει… ηλεκτροσόκ στον πάγκο της Εθνικής.

Την ίδια στιγμή που γίνονταν οι δηλώσεις Παπασταθόπουλου, ήταν σε εξέλιξη και η συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη, που ενημερώθηκε για την άποψη που εξέφρασε δημόσια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ότι η Εθνική όπως είναι δεν μπορεί να περάσει στα τελικά του Euro 2020 και παρουσιάστηκε τρομερά εκνευρισμένος, αναφερόμενος στο όνομα του παίκτη της Άρσεναλ ως «ο κύριος Παπασταθόπουλος».

«Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Το είπα, βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Πιστεύω πως μπορούμε.

Εάν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει, δεν μπορεί να είναι εδώ. Όποιος έχει αυτήν την άποψη, δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε; Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω. Εμένα όμως δεν μου είπε ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Να μας το έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ’ έξω από την Εθνική. Να γλιτώσουμε τα άλλα παιδιά. Ρωτήστε, λοιπόν, τον Φορτούνη, τον Σιόβα και τον Σάμαρη για το εάν κάποιος από αυτούς δεν το πιστεύει. Αυτή είναι η απάντηση που σας δίνω εγώ».

Σήμερα Τετάρτη αναμένονται εξελίξεις…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook