Βαρδαβάς: «Τα 10 πράγματα που αναλάβαμε τα κάναμε. Η ΕΠΟ ανέλαβε ένα πράγμα και δεν το έχει κάνει»

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς μιλώντας στον poltica 89,8 “άστραψε και βρόντηξε” αναφορικά με την Εθνική ομάδα και το Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ αναφέρθηκε και στο πρότζεκτ του ΟΦΗ με την έκταση στον Σκαφιδαρά.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς μιλώντας στον poltica 89,8 “άστραψε και βρόντηξε” αναφορικά με την Εθνική ομάδα και το Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ αναφέρθηκε και στο πρότζεκτ του ΟΦΗ με την έκταση στον Σκαφιδαρά.

Τα όσα είπε ο Κώστας Βαρδαβάς μιλώντας στον poltica 89,8:

Ο Αθλητισμός δεν πρέπει να… μπλέκει με την πολιτική. Είναι καλό και πρέπει να τα ξεχωρίζεις.

Η Ομοσπονδία δεν είναι ικανή να κάνει έναν Τελικό με κόσμο και γίνονται επεισόδια. Αυτά είναι δείγματα αναξιοπιστίας και αποτελέσματα ανάμιξης πολιτικής στον Αθλητισμό.

Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Δεν θα επιτρέψουμε να εμπλακεί η πολιτική με τον Αθλητισμό. Είμαστε υπέρ του μαζικού Αθλητισμού.

Θέλουμε στο Ηράκλειο μεγάλες διοργανώσεις με διαφανείς όρους. Δεν ανακατευόμαστε με.. παράγκες και άλλα φαινόμενα.

Θέλουμε την Εθνική στο Παγκρήτιο. Κάναμε μία μεγάλη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με όλους σε ένα τραπέζι.

Το Ηράκλειο δεν είναι τυχαία η πρωτεύουσα της Περιφέρειας αθλητικά. Είμαστε ψηλά σε εκδηλώσεις μαζικού Αθλητισμού και η έδρα της Εθνικής.

Το Ηράκλειο δεν περίμενε την Εθνική ποδοσφαίρου για να καταξιωθεί αθλητικά. Είναι τιμή μας και η πόρτα μας είναι.. ανοικτή.

Απαιτούμε όμως την ελάχιστη αξιοπιστία.

Έγινε η συνάντηση για την Εθνική και ήταν παρούσα και η ΕΠΣΗ, που συνήθως δημιουργεί προβλήματα, και συμφωνήσαμε και για το στέγαστρο στο Παγκρήτιο.

Καταθέσαμε την μελέτη μας και τα 10 που αναλάβαμε τα κάναμε. Η ΕΠΟ είχε να κάνει ένα πράγμα και δεν το έχει κάνει ακόμα.

Δεν έχει απαντήσει ακόμα και έχουμε δυσκολία ακόμα και τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Ελπίζω να μην είναι ένα…υπόγειο παιχνίδι που πήγε να αξιοποιηθεί προεκλογικά για να το χρεώσουν σε μένα προσωπικά.

Εμείς κάναμε οτι έπρεπε και μάλιστα αλλάξαμε και τον αρχικό μας σχεδιασμό για να προλάβουμε τα ματς της Εθνικής με Ιταλία και Αρμενία.

Όλοι έχουμε παρελθόν και απαιτούμε να μας σέβονται. Και μας και τους Κρητικούς. Ο Δήμος είναι εδώ και περιμένει την Εθνική στο Ηράκλειο.

Κάποιοι δεν τήρησαν την αρχική συμφωνία. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν χρονοβόρος, αλλά θα βρίσκαμε μία λύση για να προλάβουμε τα δύο ματς.

Η ΕΠΟ ουδέποτε όρισε τεχνικό σύμβουλο. Εμείς αλλάξαμε τον σχεδιασμό μας. Ήμασταν εντάξει σε όλα.

Οι Δημότες μας θα πρέπει να είναι περήφανοι γιατί κάναμε οτι δεσμευτήκαμε. Είμαστε 100% εντάξει.

Πάνω από όλους είναι η Εθνική. Είμαστε με την Εθνική.

Δεν περιμένουμε να δούμε στο Ηράκλειο ένα θέαμα που δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν περιμένουμε με… ανοικτό το στόμα.

Οι Κρητικοί αγκαλιάζουν την Εθνική. Κανείς δεν πρέπει να υποτιμάει την νοημοσύνη μας.

Θα πρέπει να μας ενημερώσουν, γιατί δεν έχει γίνει τίποτα. Μάλιστα η ΟΥΕΦΑ μας είπε οτι θα παίξει στο ΟΑΚΑ και με το Λιχτεσταϊν.

Εμείς προχωράμε σε όσα έχουμε δεσμευτεί. Προχωράμε σε έργα που θα μείνουν Παγκρήτιο, το Ηράκλειο και τους Ηρακλειώτες.

Το Παγκρήτιο αναβαθμίζεται. Το κρατήσαμε ανοικτό και ζωντανό. Εμείς φέραμε χρήματα στο Παγκρήτιο. Υπάρχει προσφορά και είμαστε υπέρ του μαζικού Αθλητισμού.

Είμαστε υπέρ των γεμάτων γηπέδων και όχι των άδειων καθισμάτων και των…υπόγειων διαδρομών.

Σταθερά έχουμε μεγάλες διοργανώσεις στο Ηράκλειο. όπως είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών που είναι σε εξέλιξη στο Ηράκλειο.

Τέτοιες διοργανώσεις θέλουμε στο Ηράκλειο”.

Για τον ΟΦΗ και την έκταση στον Σκαφιδαρά

“Έχουμε καθαρές σχέσεις με όλες τις ομάδες της πόλης. Δεν είμαστε Ομιλάρες ή Εργοτέλάρες. Δεν είμαστε περισσότερο με κάποια ομάδα από άλλες.

Ο ΟΦΗ είναι η ιστορικότερη ομάδα και έχει μία νέα Διοίκηση που βγάζει υγεία.

Έχουμε μία καθαρή σχέση με την Διοίκηση Μπούση. Δεν είχαμε ποτέ θέματα που να αναστατώνουν την καθημερινότητα του κόσμου.

Δεν είχαμε πρόσωπα στις Διοικήσεις ομάδων. Ο Μιχάλης Μπούσης είναι επενδυτής και επιχειρηματίας

Είναι θεμιτό να έχει βλέψεις για κάτι καλό. Με όρους διαφάνειας ο Δήμος είπε “ναι” σε μία αξιοποίηση μίας αναξιοποίητης έκτασης.

Θα προχωρήσουμε σε Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όποιον θέλει να προχωρήσει την διαδικασία. Θέλουμε έναν ακόμα.. πνεύμονα Αθλητισμού.

Θα συνεργαστούμε για κάτι οργανωμένο και ειδικά σε θέματα Αθλητικού Τουρισμού, έχουμε αιτήματα ομάδων να έρθουν στην πόλη και δεν έχουμε γήπεδα.

Είμαστε θετικοί και θα τρέξουμε τις διαδικασίες με όρους διαφάνειας. Θα πρέπει να έχουμε  άμεσα εξελίξεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook