Κατασκευάζεται προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

Η ΕΠΟ δρομολογεί την υπογραφή σύμβασης με το Δήμο Σπάτων για την κατασκευή προπονητικού κέντρου των Εθνικών ομάδων με δυνατότητα χρήσης για τα επόμενα 50 χρόνια.

΄Στα Σπάτα αναμένεται να κατασκευαστεί το νέο προπονητικό κέντρο που θα προορίζεται για της Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ δρομολογεί την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με σκοπό να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Εφόσον επικυρωθεί η πρόταση από το Δημοτικό Συμβούλιο των Σπάτων, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή προπονητικού κέντρου σε έκταση 40-50 στρεμμάτων με δυνατότητα χρήσης για τα επόμενα 50 χρόνια.

*Η 24ωρη εξυπηρέτηση δεν ισχύει για την υπηρεσία Call bac

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα έκανε προπόνηση στο κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Η απόφαση έγινε γνωστή στη συνεδρίαση της επιτροπής της ΕΠΟ την Τρίτη και έγινε γνωστή σε όλα τα μέλη που ήταν παρόντα ενώ αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Θα δρομολογηθεί η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Σπάτων, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων στην περιοχή, εφόσον η συγκεκριμένη συμφωνία επικυρωθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Η συμφωνία αφορά έκταση 40-50 στρεμμάτων, με δυνατότητα χρήσης εκ μέρους της Ε.Π.Ο. για 50 χρόνια”.

Sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook