Ο Ντουρμισάι στη θέση του Μήτρογλου

Ο Φιορίν Ντουρμισάι κλήθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο τραυματίας, Κώστας Μήτρογλου.

Έγινε πράξη η κλήση του Φιορίν Ντουρμισάι στην Εθνική μας ομάδα, καθώς όπως έγινε γνωστό ο παίκτης του Πανιώνιου θα αντικαταστήσει τον τραυματία Κώστα Μήτρογλου, κατόπιν απόφασης του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο νεαρός επιθετικός “επιστρατεύτηκε” ως… αντί-Μήτρογλου και το απόγευμα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Βοσνία.

Οι άνθρωποι της “γαλανόλευκης” δούλευαν καιρό την υπόθεση του Ντουρμισάι και από τη στιγμή που η Αλβανική Ομοσπονδία έστειλε το χαρτί που περίμενε η Εθνική στη FIFA, υπήρξε άμεση κινητοποίηση και το θέμα διευθετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τη Δευτέρα (25/3) αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα στην Ζένιτσα (26/3, 21:45), εκεί που η Ελλάδα στοχεύει για τη δεύτερη σερί νίκη μετά το “διπλό” με το Λιχτενστάιν.

Sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook