Τζώρτζογλου στο athleticradio.gr: “Είμαστε σίγουροι ότι το Παγκρήτιο θα φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα”

Την βεβαιότητα του πως πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να γίνει το Ηράκλειο το “σπίτι” της Εθνικής ομάδας εξέφρασε ο Νίκος Τζώρτζογλου με δηλώσεις του στο athleticradio.gr.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγο, δεκαμελές ομάδα βρέθηκε στο Παγκρήτιο και εξετάσει τις εγκαταστάσεις με σκοπό η Εθνική να φιλοξενηθεί για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η επίσκεψη έγινε σε θετικό κλίμα και όπως αναφέρουν με μικρές παρεμβάσεις το Παγκρήτιο θα γίνει η νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδος για τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η επιτροπή επισκέφτηκε το  Δήμο Ηρακλείου, όπου εκεί πήραν την ζεστασιά της φιλοξενίας, τονίζοντας πως το Ηράκλειο είναι διαθέσιμο να… αγκαλιάσει το Παγκρήτιο Στάδιο.

Αυτό δήλωσε και στο athleticradio.gr ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου τονίζοντας: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι μετά και την σημερινή συνάντηση που είχαμε με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας αισθανόμαστε σίγουροι ότι οι μικρές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν στο στάδιο και το Παγκρήτιο για άλλη μια φορά θα φιλοξενήσει την αγαπημένη των Ελλήνων Εθνική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Ηρακλείου και της Κρήτης θα γεμίσει το γήπεδο με ζεστασιά  και αγάπη θα δείξει ότι είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της αγάπης αλλά και της θέλησης των παικτών να αγωνιστούν στο Παγκρήτιο Στάδιο“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook