Στο Παγκρήτιο το Ελλάδα – Ιταλία!

Το Παγκρήτιο Στάδιο θα ντυθεί στα γιορτινά του και το Σάββατο 8 Ιουνίου θα υποδεχτεί μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες ολόκληρου του κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, όταν θα βρεθούν στο Παγκρήτιο άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ, αλλά και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος που θα οδηγήσει στο τελικό ΟΚ. Πιθανότατα αυτό θα δοθεί, αν και λογικά θα απαιτηθούν και κάποιες έξτρα λεπτομέρειες.

Το “παρών” στην αυτοψία θα δώσει και ο Άγγελος Μπασινάς ο οποίος έχει τη δικαιοδοσία από την ΕΠΟ να αποφασίσει μαζί με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους παίκτες ποια θα είναι η έδρα της Εθνικής ομάδας.

Το θετικό είναι ότι το πρώτο εντός έδρας ματς για τα προκριματικά, η Εθνική ομάδα θα το δώσει τον Ιούνιο, αφού ξεκινάει με δύο εκτός έδρας τον Μάρτιο. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο ματς που καλείται να δώσει η Εθνική ομάδα εντός Ελλάδος είναι στις 8 Ιουνίου απέναντι στην Ιταλία. Κι επειδή αυτό αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο ματς που θα έχει φιλοξενήσει ποτέ το Παγκρήτιο Στάδιο και το Ηράκλειο γενικότερα, αναμένεται όλα να είναι έτοιμα.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή για την πρωτεύουσα της Κρήτης, καθώς και στο παρελθόν όποτε φιλοξενήθηκε εκεί η Εθνική ομάδα, ο κόσμος την αγκάλιασε με ζέση. Τρεις μέρες αργότερα η Εθνική ομάδα θα φιλοξενήσει και την Αρμενία στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του EURO 2020.

novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook