Ο Νίκος Φλέκκας στο athleticradio.gr: “Με ξάφνιασε η απόφαση της ΕΠΟ”

Για την μεταφορά της έδρας στο Παγκρήτιο μίλησε ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου στο athleticradio.gr.

Ο Νίκος Φλέκκας, μίλησε για την απόφαση της ΕΠΟ, την τεράστια ευθύνη που έχει πλέον ο ίδιος και η ΕΠΣΗ. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο, ενώ τόνισε τις ανάγκες που έχει το Παγκρήτιο για να μπορέσει να φιλοξενήσει την επίσημη… αγαπημένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η απόφαση της ΕΠΟ με ξάφνιασε και εμένα, καθώς είναι πολύ δύσκολο να πιστείς ότι θα είναι έδρα το Παγκρήτιο. Με ξάφνιασε θετικά. Αναγνωρίζεται η Κρήτη το Παγκρήτιο και ο κόσμος της Κρήτης, καθώς  όταν έχει παίξει η Εθνική ομάδα είναι πάντα δίπλα της. Στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει η Εθνική έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία και αυτή σε φιλικό με το Βέγλιο.

Τα γήπεδα που μπορούσε να αγωνιστεί η Εθνική ήταν το “Βικελίδης” η “Λεωφόρος” και το Γ. Καραϊσκάκης, το μοναχικό επαρχιακό γήπεδο ήταν το Παγκρήτιο το βάρος για όλους εμάς τους Κρητικούς και του γαλανόλευκου φάρου είναι τεράστιο γιατί πρέπει σε κάθε παιχνίδι να έχουμε το Παγκρήτιο γεμάτο.

Για μένα ως πρόεδρο του Φάρου είναι απίστευτο αυτό που έγινε, ωστόσο πρέπει να τρέξω πάνω κάτω ούτως ώστε από το Μάρτιο του 2019 που θα μετακομίζει στο Πακγρήτιο, να καταφέρουμε να πείσουμε την Κρήτη να έρχεται για τα παιχνίδια της Εθνικής στο Ηράκλειο.

Το θέμα να είναι στην Ομοσπονδία που θα πρέπει να διαθέτει ένα ικανοποιητικό αριθμό εισιτηρίων σε ακαδημίες και σχολεία όπως το έκανε στην Αθήνα. Πιστεύω σε συνεργασία με την ΕΠΣΗ θα γίνει και για εδώ και θα δημιουργήσουμε την μαθητική κερκίδα.

Είμαστε τυχεροί ως Κρήτη που ο Περιφερειάρχης είναι άνθρωπος του Αθλητισμού και δεν είναι τυχαίο το μπάσκετ που έρχεται στα Αοράκια και τώρα με την Εθνική. Σίγουρα θα υπάρχει βοήθεια από τον Περιφερειάρχη για να νοιώθουν οι διεθνείς σαν το σπίτι τους όταν έρχονται στο Ηράκλειο.

Τα σοβαρά τώρα θέματα που πρέπει να φτιαχτούν άμεσα είναι το στέγαστρο στα επίσημα και αυτό το “αίσχος” με τα σίδερα που είχαν μπει πριν τον τελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ πρέπει να φύγει πριν έρθει η Εθνική, καθώς ο κόσμος της Κρήτης θα δώσει δύναμη στους παίκτες με την φωνή του και την αγάπη του για την “γαλανόλευκοι”.

Μπράβο στην Ομοσπονδία για την απόφαση αυτή, η τιμή είναι τεράστια και το άγχος μας πλέον είναι τεράστιο γιατί πρέπει να αποδείξουμε ότι η επιλογή της Ομοσπονδίας ήταν σωστή. Περιμένουμε με αγωνία την κλήρωση για να δούμε τον όμιλο των προκριματικών για το Euro 2020 και ελπίζω το Παγκρήτιο να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδος στα τελικά μετά από έξι χρόνια.

Θα προσπαθήσω με τον κ.Περειφεριάρχη και ο κ. Τζώρτζογλου να φέρω για μια εβδομάδα το μουσείο πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων για να το παρακολουθήσει ο κόσμος. Τέλος να αναφέρω πως η κερκίδα του Φάρου θα είναι πλέον απέναντι από τα επίσημα και όχι πίσω από το τέρμα και θα κάνει τα πάντα για να είναι η ατμόσφαιρα όπως τις προηγούμενες φορές”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook