Πάει Αυστρία ο Τζόρβας

Η χρονιά που έκανε ο Αλέξης Τζόρβας δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν και σίγουρα δικαίωση για τον ίδιο αποτελεί το ενδιαφέρον του Όττο Ρεχάγκελ για τον ίδιο. Ο 26χρονος τερματοφύλακας ήδη είδε το όνομα του στην λίστα με τους διεθνείς για το φιλικό με την Πορτογαλία στις 25 Μαρτίου και… μένει να δει αν θα […]

Η χρονιά που έκανε ο Αλέξης Τζόρβας δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν και σίγουρα δικαίωση για τον ίδιο αποτελεί το ενδιαφέρον του Όττο Ρεχάγκελ για τον ίδιο.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας ήδη είδε το όνομα του στην λίστα με τους διεθνείς για το φιλικό με την Πορτογαλία στις 25 Μαρτίου και… μένει να δει αν θα είναι και στην αποστολή για το Euro.

Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2 στον ΟΦΗ έχουν ήδη ενημερωθεί για ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι υποψήφιος για την Εθνική ομάδα καθώς ειδοποιήθηκε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να σταλούν στην ΕΠΟ.

Να σημειωθεί ότι από αυτές τις αιματολογικές εξετάσεις περνούν όλοι οι διεθνείς προκειμένου να καταρτιστεί ειδικό πρόγραμμα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν το όνομα του Αλέξη Τζόρβα να βρίσκεται μέσα σε αυτούς που θα ανακοινώσει σήμερα ο Όττο Ρεχάγκελ για το φιλικό με την Κύπρο στις 19 του μήνα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook