Μεγάλη συνέντευξη στην Ολλανδία Νεράλ – Κόνραντ για Εργοτέλη, ανοργάνωτο ελληνικό ποδόσφαιρο και Κρήτη

Οι δύο Ολλανδοί ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη μίλησαν στην κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας τους μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Εργοτέλη και από την ανάποδη για όσα συνάντησαν στην Superleague 2.

Τζέφρι Νεράλ και Τάιρον Κόνραντ μίλησαν στην ιστοσελίδα voetbalzone.nl για την εμπειρία τους στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη και σε μια απολαυστική συνέντευξη μίλησαν για όλα όσα έχουν ζήσει στην Κρήτη μέσα στον τελευταίο χρόνο.

Η Ολλανδική παροικία έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα στο Ηράκλειο. Όχι μόνο λόγω των Ολλανδών που αγωνίζονται στον ΟΦΗ (Βάτερμαν, Φαν Ντάινεν, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν) αλλά και λόγω των συμπατριωτών τους που φορούν την φανέλα του Εργοτέλη. Νεράλ και Κόνραντ μίλησαν στην ιστοσελίδα voetbalzone.nl και αναφέρθηκαν στην εμπειρία τους στο Ηράκλειο όπου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες που έχουν συναντήσει στο club ενώ από την άλλη αναφέρονται στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με χιούμορ αναφέρονται στο περίφημο παιχνίδι με τον Ιωνικό τον περασμένο Μάη. Ο Νεράλ αναφέρεται στον χαρακτήρα των Ελλήνων υπογραμμίζοντας ότι “οι Έλληνες είναι συναισθηματικός λαός, από την φύση τους, που μπορούν να αντιδράσουν βίαια εάν δεν είναι θετικό το αποτέλεσμα. Κερδίσαμε σχεδόν τα πάντα την προηγούμενη σεζόν εκτός από το τελετυαίο παιχνίδι”. Ο Τάιρον Κόνραντ συνεχίζει την αφήγηση λέγοντας πως “πήραμε μια λάθος κάρτα. Όλα ξεκίνησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ιωνικό όταν κατέβηκαν κάποιοι για να ασκήσουν πίεση στον διαιτητή. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μια άδικη κόκκινη κάρτα και όλα πήραν τον δρόμο τους” για να προσθέσει ο Νεράλ: “διαφορετικά θα ήμασταν εμείς πρωταθλητές και θα είχαμε πάρει την άνοδο. Τώρα ο αντίπαλος μας ο Ιωνικός που πήρε το πρωτάθλημα, κέρδισε την άνοδο και αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία. ήταν μια συναισθηματική μέρα”.

Όσον αφορά την μεταγραφή τους στο Εργοτέλη τόσο ο Νεράλ όσο και ο Κόνραντ δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους από τις συνθήκες που έχουν συναντήσει στον σύλλογο αλλά και από την ζωή στην Κρήτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook