Νίκη και μένει ζωντανός

Αρκετά κρίσιμη είναι αυτή η αγωνιστική για τον Εργοτέλη που ψάχνει στην Τρίπολη τρίποντο παραμονής.

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών ο Εργοτέλης φιλοξενείται αύριο στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι αν φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας με το τρίποντο θα έχουν μπει στον σωστό δρόμο για να πετύχουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε με χαρά να μπαίνουν στην αποστολή οι Τζούνιορ, Χίμπλιγκερ και Ογκουνσότο και τους υπολογίζει για το βασικό σχήμα. Ο Καβαλιώτης τεχνικός γνωρίζει ότι αυτή η αγωνιστική θα κρίνει πολλά καθώς οι υπόλοιποι διεκδικητές της παραμονής έχουν δύσκολες αποστολές και με νίκη της ομάδας του μπαίνει γερά στο κόλπο της παραμονής.

Βέβαια μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι παρακάτω: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Μπουντιμίρ, Χίμπλινγκερ, Μάθις, Ογκουνσότο, Τζούνιορ, Τάσιτς, Βακουφτσής, Γιαλούσης, Θεοδωρίδης, Κεφαλούκος, Κοιλιάρας Δ., Κορδονούρης, Κουτσιανικούλης, Ματθαιάκης, Μελισσάς, Φραγκουλάκης.

Με ενισχυμένη την αμυντική του γραμμή αναμένεται να παραταχθεί ο Εργοτέλης απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Τζιαναβάρα. Ο Καραγεωργίου δοκίμασε το 5-3-2 και θα κυνηγήσει το γκολ από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού.

Ο Δασκαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Γιαλούσης, αριστερά ο Ματθαιάκης και την αμυντική τριάδα θα αποτελούν οι Χίμπλιγκερ, Κορδονούρης και Κεφαλούκος. Στο κέντρο θα παίξουν οι Μάθις, Μελισσάς και Τζούνιορ και στην επίθεση οι Ογκουνσότο, Βακουφτσής.