Ταουσιάνης: “Ένα σημαντικό παιχνίδι με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα”

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε ευχαριστημένος μετά το φιλικό του Εργοτέλη με τον ΟΦΙ, στο οποίο έφυγε νικητής με 2-1.

Με τον Εργοτέλη να φεύγει με το “διπλό” από την Ιεράπετρα στο χθεσινό (26/09) φιλικό, ο Γιάννης Ταουσιάνης έδειξε την ευχαρίστησή του στις δηλώσεις του.

Αφού ευχαρίστησε τον ΟΦ Ιεράπετρας για το φιλικό παιχνίδι, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του σχετικά με πολλά κομμάτια του παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στα “μελανά” σημεία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΟΦΙ γι’αυτό το φιλικό παιχνίδι και να ευχηθούμε καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ήταν ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με οργάνωση στο παιχνίδι του, με ειδικές τακτικές καταστάσεις με τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου με αλλαγές σχηματισμών και προβληματισμούς που καλό είναι να τους συναντάμε τώρα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαστε ευχαριστημένοι από πολλά κομμάτια του παιχνιδιού, ενώ κάποια άλλα δεν πήγαν τόσο καλά όσο έχουμε εμείς την απαίτηση να πηγαίνουν στην ομάδα μας. Όπως έχω ξαναπεί, έχουμε ένα μήνα ακόμη μπροστά μας να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook