Συνεχίζει να ανεβάζει στροφές ο Κουατένγκ

Ατομικό για Μποτέ, Μπουρσέλη και Μπουτσάκη στη σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη.

Παιχνίδι με ανάπτυξη από τον άξονα και από τα άκρα περιελάμβανε η σημερινή (21/09) προπόνηση του Εργοτέλη, με τους Μποτέ, Μπουρσέλη και Μπουτσάκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τον Κουετένγκ να συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του.

Το δελτίο τύπου του Εργοτέλη:

Ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια για μια ακόμη εβδομάδα προετοιμασίας παρουσιάστηκαν οι παίκτες μας σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο, για προπόνηση μετά το χθεσινό ρεπό.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, το κύριο μέρος του σημερινού προγράμματος αφιερώθηκε σε συνδυαστικά παιχνίδια με ανάπτυξη από τον άξονα αλλά και τα άκρα. 

Ο Kwateng βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ανεβάζει συνεχώς στροφές. 

Ατομικά προγράμματα ωστόσο συνέχισαν οι Μπουρσέλης και Μπουτσάκης με τον τελευταίο αύριο να αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Επίσης το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Bote ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί ξανά πρωινή προπόνηση. 

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγ. Νικολάου έκανε δεκτό το αίτημα για διεξαγωγή φιλικού αγώνα, στο Δημοτικό στάδιο της πόλης. Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη (23/09) στις 19.15 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Αλμυρό.