Ανεβάζει στροφές ο Μποτέ

Ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο παίκτης του Εργοτέλη.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είδε σήμερα τον Αρτούρ Μποτέ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, όμως να “ανεβάζει στροφές” ενόψει της επιστροφής του στις κανονικές προπονήσεις.

Η σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, ενώ τα ατομικά τους προγράμματα πέραν του Μποτέ συνέχισαν οι Κόνραντ και Κουατένγκ.

Τέλος, οι “κιτρινόμαυροι” ‘εκαναν γνωστό ότι αύριο θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Γιούχτα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί εκτός Ηρακλείου.

Το δελτίο τύπου της ομάδας:

Πιστοί στο ραντεβού τους οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου για να να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Το σημερινό πρόγραμμα έλαβε χώρα στο κεντρικό γήπεδο με το βασικότερο μέρος αυτού να αφιερώνεται σε αμυντική και τακτική εξάσκηση. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα και δουλειά σε στατικές φάσεις. 

Τα ατομικά προγράμματα συνέχισαν οι Conraad, Kwateng και Bote με τον τελευταίο να έχει ανεβάσει στροφές και να ετοιμάζεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς εντός των ημερών. 

Αύριο νωρίς το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στον Γιούχτα, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκτός Ηρακλείου λόγω των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων.