Με την ίδια φιλοσοφία και φέτος

Ο Εργοτέλης “ξεχνάει” τα όσα φοβερά και τρομερά γίνονται και φέτος στην Σούπερ Λιγκ 2 και δεν παρεκκλίνει από τις… αρχές του, δίνοντας το βάρος στα νέα παιδιά.

O Eργοτέλης τα τελευταία χρόνια σταθερά “βγάζει” παίκτες και τροφοδοτεί ομάδες εντός και εκτός των τειχών, αλλά και την Εθνική μας ομάδα.

Ο κανόνας είναι αυτός και δεν θα μπορούσε και η φετινή σεζόν να είναι η εξαίρεση. Έτσι με την ίδια φιλοσοφία, δίνει χρόνο στα νέα παιδιά κάτι που έχουμε δει σε όλα τα φιλικά ματς του.

Στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΟΑ (4-0) σκόραρε και πάλι ο Πατρινός, όπως και στο πρώτο φιλικό με τον Ρεθυμνιακό (2-1).

Είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που προέρχονται απ’ τις ακαδημίες του συλλόγου. Όπως και οι Κουτάντος, Έντισον Κόλα και Θεοδωράκης, οι οποίοι υπέγραψαν προ ημερών, το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο (τετραετούς διάρκειας).

Η φιλοσοφία και η παράδοση, που τον θέλει τον Εργοτέλη κάθε χρόνο να προωθεί στην πρώτη ομάδα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του, συνεχίζεται και φέτος, δείχνοντας στην πράξη σε τέσσερα παιδιά της Κ19, ότι αξίζουν την ευκαιρία.“

Και όλα αυτά κόντρα σε όσα “φοβερά και τρομερά” γίνονται και φέτος στην Σούπερ Λιγκ 2, με την αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα να “χτυπάει”… κόκκινο.