Δεν θα συνεχίσει στον Εργοτέλη ο Άκραμ

Δεν έπεισε τον Γιάννη Ταουσιάνη ο Ολλανδομαροκινός.

Δεν υπογραψει συμβόλαιο με τον Εργοτέλη τελικά ο Σαλχί Άκραμ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που βρισκόταν στους “κιτρινόμαυρους” ως δοκιμαστικός δεν έπεισε και η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη επέλεξε να μην του προσφέρει συμβόλαιο. Όπως ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, ο παίκτης δεν έλαβε το τελικό “οκ” από το τεχνικό τιμ και αποχώρησε για την πατρίδα του.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή (09/09) προπόνηση του Εργοτέλη ήταν υψηλής έντασης, σε αντίθεση με την χθεσινή “χαλαρή”. Η ομάδα προπονήθηκε με ασκήσεις ποδοσφαιρικής ταχυδύναμης, ενώ τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Κουατένγκ, Μπότε και Αλεξάκη, ενώ ο Μαζουλουξής και ο Κόνραντ ήταν σε θέση να ολοκληρώσουν ένα μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

Πρωινή προπόνηση και μάλιστα υψηλής έντασης περιείχε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας,στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου.

Μετά την χθεσινή προπόνηση αποφόρτισης, οι μηχανές άναψαν ξανά για τα καλά με τους παίκτες να υλοποιούν ασκήσεις ειδικής ποδοσφαιρικής ταχυδύναμης. 

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Kwateng, Bote και Αλεξάκης ενώ μέρος της προπόνησης κατάφεραν να βγάλουν οι Μαζουλουξής και Conraad. 

Για αύριο Πέμπτη (10/09), έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση κατά την οποία ποδοσφαιριστές και τεχνικό team θα αναλύσουν όσα σημεία απαιτούν παρατηρήσεις απ’ το φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΦΗ, μέσω βίντεο. 

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Salhi Akram ο οποίος το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας μας περνώντας από το μικροσκόπιο του τεχνικού team , δεν έλαβε το τελικό “οκ” με αποτέλεσμα να αναχωρήσει για την πατρίδα του.