Ταουσιάνης: “Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες ακόμα”

Στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Εργοτέλη, αλλά και τα στοιχεία που παρατήρησε και πρέπει να διορθωθούν, αναφέρθηκε ο προπονητής του, Γιάννης Ταουσιάνης μετά την φιλική ήττα με 2-1 από τον Ηρόδοτο στην Ν. Αλικαρνασσό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Εργοτέλη:

“Σε αυτήν την πρώτη φάση  της προετοιμασίας μας και συγκεκριμένα σε αυτά τα δύο πρώτα φιλικά είχαμε ως κύριο στόχο την αξιολόγηση των μικρών παικτών.

Πλέον μπαίνουμε σε μια νέα φάση της προετοιμασίας όπου θα έχουμε και κάποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών για να αρχίσουμε να δένουμε σιγά σιγά το παζλ του ρόστερ που θα παρουσιάσουμε φέτος. Όσων αφορά το φιλικό παιχνίδι, το μόνο που θα κρατήσουμε απ’ αυτό είναι ότι εμείς είμαστε μια ομάδα που δεν πρέπει να χάνει την ψυχραιμία της και τη συγκέντρωση της γιατί όταν αυτό συμβαίνει λειτουργεί αρνητικά για το προφίλ μας.

Αυτό είναι που με απασχολεί απ’ το σημερινό φιλικό το οποίο θα συζητήσουμε και με τα παιδιά. Κινούμαστε πάντα στην ίδια πολιτική όσων αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και σαφώς θέλουμε να εντάξουμε κι’ αλλα στοιχεία που δεν είχαμε σε καλό βαθμό την περσινή χρονιά. Σε αυτό το κομμάτι θα δουλέψουμε πολύ περισσότερο και περιμένοντας την τελική μορφή του ρόστερ θα δούμε και ότι αφορά στον σχηματισμό της ομάδας.”

Τέλος όσον αφορά στα μεταγραφικά σημείωσε:

“Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες ακόμα πέρα των παιδιών που έχουν αποκτηθεί. Είμαστε σε επαφή με τους μεταγραφικούς μας στόχους απλά περιμένουμε και την απόφαση όσων αφορά την απόφαση για την αδειοδότηση της ομάδας γιατί αυτό παίζει ρόλο και στις επιλογές που έχουμε κάνει και που έχουμε στάντμπάι.”