Με το… δεξί ο Εργοτέλης στα φιλικά

Αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα αποκόμισε ο Γιαννης Ταουσιανης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι στον Ρεθυμνιακό, όπου ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-1.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, δίνοντας μάλιστα σε όλους σχεδόν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής.

 

Το φίλμ του αγώνα:

Στο 6ο λεπτό, ο Πάγιε ανέτρεψε τον Αντιασβίλι μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Δελήμπασης εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε αρκετά νωρίς το 0-1.

Ο Conraad στο 14ο λεπτό κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη και κεφαλιά του πρώτου, με τον κ. Κρασαγάκη να ακυρώνει το γκολ για οφσάιντ.

Στο 20′ ο Αζίζι μπήκε στην περιοχή απ’ τα αριστερά, χωρίς να καταφέρει να ευστοχήσει έπειτα από κοντινό πλασέ.

Ο Εργοτέλης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 27′ όταν ο Conraad σημάδεψε από πλεονεκτική θέση το δοκάρι ενώ την επαναφορά ο Μανουσάκης αστόχησε από κοντινή επίσης απόσταση.

Ο Μανουσάκης στο 30′ με μια πολύ όμορφη ενέργεια πάτησε περιοχή έκοψε στον Αζίζι του οποίου το πλασέ απέκρουσε ο Νικηφόρος.

Στο 38‘ η ομάδα μας πέτυχε την ισοφάριση, μετά από λάθος στην άμυνα το οποίο εκμεταλλεύτηκε επιτυχώς ο Conraad όπου με ωραίο πλασέ σκόραρε.

Ο Πατρινός με πλασέ στο 55‘ έγραψε το 2-1 μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, από σέντρα του Κατσούρι και κεφαλιά πάσα του Αζίζι.

Ωραία ενέργεια στο 70′ απ’ τον Μανουσάκη όπου με διαγώνιο σουτ ανάγκασε τον αντίπαλο γκολκίπερ να προβεί σε μια δύσκολη απόκρουση.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Πλαϊτάκης, Πάγια, Neral, Bote, Κουτάντος, Μπουρσέλης, Αζίζι, Πέϊος, Μανουσάκης, Conraad

2ο Ημίχρονο: Τζελέπης, Κόλα, Θεοδωράκης, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Δασκαλάκης, Αλεξάκης, Τσέλιος, Καπουράνης, Αζίζι, Conraad (Μανουσάκης 60′, Κομνηνός 70′)

Ρεθυμνιακός (Γιώργος Λυρώνης): Νικηφόρος, Ξεπαπαδάκης, Γεωργούλης, Μπουσδράς, Πρινιανάκης, Αντιασβίλι, Δελήμπασης, Μερτίρι, Παπιομύτογλου, Χαλκιαδάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook