Με Κόατενγκ και Κωστανάσιο η προπόνηση του Εργοτέλη

Ο Γκανέζος επιθετικός επέστρεψε στο Ηράκλειο και μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα για να ξεκινήσει προετοιμασία, ενώ την ίδια ώρα ο Θανάσης Κωστανάσιος είχε την πρώτη “γεύση” από Εργοτέλη.

Μάλιστα στον Εργοτέλη, προετοιμάζονται για το πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς κόντρα στον Ρεθυμνιακό το απόγευμα της Παρασκευής στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ενημέρωση:

Με τον Kwateng να επιστρέφει στο Ηράκλειο και να εντάσσεται στην προετοιμασία της ομάδας μας, καθώς και με την προσθήκη του νέου μεταγραφικού αποκτηματος που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες, Θανάση Κωστανάσιου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο Παγκρήτιο.

Ο Γκανέζος επιθετικός επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία λόγω του σοβαρού χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στο γόνατο.

Όσων αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση η οποία περιελάμβανε ασκήσεις κινητοποίησης και συνδυαστικό παιχνίδι. Το βασικό μέρος περιείχε προπόνηση επιθετικής τακτικής ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις.

Τέλος το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μαζουλουξής και Λούσι όπως επίσης και οι Μπουτσάκης και Κομνηνός που ένιωσαν κάποιες μικροενοχλήσεις, προτιμώντας να προφυλαχθούν.

Αύριο στις 18.30 στο Παγκρήτιο στάδιο, η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ρεθυμνιακό.