Ατυχία στον Εργοτέλη: Ρήξη έσω μηνίσκου για τον Μαζουλουξή!

Με το… καλημέρα η ατυχία χτύπησε την πόρτα στον Εργοτέλη, αφού οι εξετάσεις του Κυριάκου Μαζουλουξή έδειξαν πως ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου.

Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε χθες το απόγευμα ο Κυριακός Μαζουλουξής η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου.

Ως εκ τούτου, ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου είκοσι με τριάντα μέρες, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, υπό την επίβλεψη του κιτρινόμαυρου ιατρικού επιτελείου.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη:

Ωστόσο τρία ακόμα μικρότερα προβλήματα αντιμετώπισε το τεχνικό τιμ της ομάδας μας. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτσάκη ο οποίος αποκόμισε ένα μικρό χτύπημα στο γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Λούσι που συνεχίζει την αποκατάσταση για το τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Αντίθετα απουσίαζε και ο Θεοδωράκης λόγω μικροενοχλήσεων στην μέση. Σ

τα των προπονήσεων, το πρωινό πρόγραμμα περιείχε μυϊκή ενδυνάμωση σε σταθμούς και πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου. Το απόγευμα οι ρυθμοί έπεσαν καθώς το προπονητικό επιτελείο είναι απόλυτα ευχαριστημένο απ’ την μέχρι τώρα απόδοση των παικτών και έτσι το πρόγραμμα περιλάμβανε διασκεδαστικά παιχνίδια με στόχο την σωματική αποκατάσταση αλλά και την ψυχολογική εκτόνωση.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.