Μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά ο Εργοτέλης θα αποχωρήσει ο Μπρους

Η Παναχαϊκή έχει “χτυπήσει” την… πόρτα του, με τον παίκτη να το σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη μετά από 2,5 χρόνια.

Μπορεί αν ήταν από τους άτυχους της περυσινής σεζόν για τον Εργοτέλη, ωστόσο ο Αλμπερτ Μπρους όσο αγωνίστηκε ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του.

Ο Γκανέζος  μεσοαμυντικός, που έχει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» για ένα ακόμα χρόνο, φέρεται να απασχολεί μεταγραφικά την Παναχαϊκή.

Ο Εργοτέλης αν  ικανοποιηθεί οικονομικά, αφού ξέρει ότι του χρόνου ο παίκτης θα φύγει ως ελεύθερος και από τον Γενάρη θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του, δεν εμφανίζεται αρχικά αρνητικός.  Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει δηλώσει σε ανθρώπους της ομάδας ότι θα ήθελε να αλλάξει… περιβάλλον.

Εντωμεταξύ, η δουλειά συνεχίζεται στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο με τους παίκτες να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση στην εκτέλεση του προγράμματος που έχει ετοιμάσει το τελικό επιτελείο της ομάδας, υπό την καθοδήγηση τον Γιάννη Ταουσίανη.

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε ακούει στο όνομα Κυριάκος Μαζουλουξής. Ο αμυντικός ποδοσφαιριστής της ομάδας ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα ν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. 

Ωστόσο εκτός προπόνησης έμεινε για μια ακόμα ημέρα ο Ρομπέρτο Λούσι (τετρακέφαλο), και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες.

Νέο ραντεβού έχει δοθεί για σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου . Ημέρα ξεκούρασης έχει προγραμματιστεί η Κυριακή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook