Γιάννης Ιατρούδης: Από τα “κιτρινόμαυρα” του Εργοτέλη, σε αυτά της ΑΕΚ | Όλο το παρασκήνιο

Ο Γιάννης Ιατρούδης θα φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” της ΑΕΚ και το athleticradio.gr αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο γύρω από την μεταγραφή του 21χρονου επιθετικού.

Το κεφάλαιο “Εργοτέλης” για τον Γιάννη Ιατρούδη είχε κλείσει εδώ και αρκετό καιρό. Στις αρχές Ιουνίου ο Γιώργος Τουτζάρης είχε συναντηθεί με τον Έλληνα επιθετικό εκφράζοντας του την επιθυμία του να παραμείνει στον Εργοτέλη με τον ίδιο να λέει οριστικά “όχι” και να παίρνει την απόφαση για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το athleticradio.gr είχε καταγράψει όλα τα δεδομένα στις 2 Ιουνίου και την προηγούμενη Παρασκευή ανακοίνωσε ο ίδιος το αντίο του από τους “κιτρνόμαυρους”.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, από τις 2 Ιουνίου μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, ο Εργοτέλης έβγαζε δημόσια και μη προς τα έξω ότι είχε κάνει πρόταση στον Ιατρούδη – που πράγματι είναι αλήθεια ωστόσο ο 21χρονος επιθετικός το είχε ξεκόψει πως δεν θα παρέμενε στους “κιτρινόμαυρους”.

Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Ιατρούδη εδώ και αρκετό καιρό, τον παρακολουθούσε και όλο αυτόν τον καιρό βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή δείχνοντας του εμπιστοσύνη στο ταλέντο του και τις δυνατότητες του.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε πως αν δεν υπήρχε το πισωγύρισμα του τραυματισμού του Ιατρούδη, ενδεχομένως και να φορούσε την φανέλα του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Εργοτέλη τον Ιανουάριο του 2019 προσφέροντας του χρήματα και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης με την ΠΑΕ να απαντάει αρνητικά και τελικά 18 μήνες μετά να χάνει τον παίκτη δίχως να εισπράττει ούτε ευρώ για ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του club.

Πράγματι το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξε ένα πρώιμο ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ για το νεαρό επιθετικό ωστόσο ο τραυματισμός του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας υπάρχουν ακόμα δύο παίκτες που έχουν υποστεί ρήξη χιαστών (Φερέιρα, Τσιλιανίδης) αποτέλεσε τροχοπέδη για να προχωρήσουν την υπόθεση του Ιατρούδη.

Τελικά η ΑΕΚ αφέθηκε να παίζει μόνη της μπάλα για την απόκτηση του Γιάννη Ιατρούδη και πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτηση του. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει φέτος παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook