Ροβίθης στο athleticradio.gr: “Eυχαριστώ τον Εργοτέλη για την έμπρακτη στήριξη”

Ο Μανώλης Ροβίθης αποχώρησε από τον Εργοτέλη και μέσω του athleticradio.gr είπε το δικό του συγκινητικο “αντίο” στην ομάδα.

Παρελθόν αποτελεί από τον Εργοτέλη ο Μανώλης Ροβίθης και επίσημα από την ομάδα.

Ο επιθετικός, που είχε μία πολύ καλή σεζόν, μίλησε στο athleticradio.gr για την αποχώρησή του από την ομάδα:

“Η αλήθεια είναι οτι δεν έκανα κάποια δήλωση για την αποχώρησή μου από τον Εργοτέλη και ευχαριστώ που μου δίνετε την δυνατότητα να το κάνω.

Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την στήριξη και την συνεργασία που είχαμε. Στήριξη στην πράξη και όχι στα λόγια. Με στήριξαν εμπράκτως σε δύσκολες στιγμές και ειδικά στον τραυματισμό που είχα.

Άνθρωποι όπως αυτοί που βρίσκονται στον Εργοτέλη σπανίζουν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου, όπως και την ομάδα”.

Για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, την πορεία και το “αύριο” του Εργοτέλη: 

“Τώρα αποχώρησα και αναζητώ τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου. “Ψάχνω” κάτι άλλο, δεν έφυγα από την ομάδα, γιατί είχα τα είχα βρει κάποια άλλη ομάδα.

Η πορεία μας πέρυσι δεν ήταν και η καλύτερη. Ήταν μία δύσκολη και ιδιαίτερη σεζόν, που διεκόπη απότομα λόγων του κορονοϊού. Έχει μπει η βάση για να γίνει κάτι καλό στον Εργοτέλη.

Είναι φυσιολογικό κάθε ομάδα να ανανεώνεται, παίκτες να φεύγουν και να έρχονται και η Διοίκηση να κάνει τον προγραμματισμό της για την επόμενη μέρα”.

Και την διακοπή του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2: 

“Δεν γινόταν να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η χρονιά στο γήπεδο, δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια. Έπρεπε να βγει πιο νωρίς η απόφαση.

Την καραντίνα με τον Κορονοϊό την πέρασαν όλοι και έτσι το βιώσαμε και μεις περιμένοντας τις αποφάσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook